Incendiul izbucnit, luni dimineaţă, la un depozit de materiale textile din Ploieşti s-a extins pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi, iar pompierii au reuşit să-l localizeze după o intervenţie de peste trei ore. Se lucrează pentru lichidarea flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că focul care a cuprins un depozit de materiale textile din Ploieşti s-a extins pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Un număr de 47 de pompieri au intervenit cu nouă autospeciale şi, după o acţiune care a durat peste trei ore, au reuşit să localizeze incendiul, lucrând pentru lichidarea acestuia.

Nu se cunoaşte deocamdată cauza izbucnirii focului.

În paralel, pompierii prahoveni continuă să acţioneze pentru lichidarea unui alt incendiu care a cuprins, începând de duminică după-amiază, un depozit de mase plastice din Ploieşti.

Autorităţile au stabilit că au ars 5000 de tone de plastic, cu dejagare foarte mare de fum, însă nu ştiu ce anume se află în incinta unei hale care a fost cuprinsă de flăcări, întrucât nu se poate intra existând riscul ca hala să se prăbuşească.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.