Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un transformator electric de la o staţie din apropierea unui centru comercial din Timişoara, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit, focul fiind stins de către pompieri după o intervenţie de aproximativ trei ore şi jumătate. Timp de zece minute, a fost decuplat curentul electric pentru aproape o treime dintre locuitorii municipiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, pompierii au fost solicitaţi, în jurul orei 03:00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit, în jurul orei 3.00, la un incendiu izbucnit la un transformator electric  din staţia de transformare aflată în vecinătatea Iulius Mall.

Transformatorul are un bazin de ulei, de aproximativ 15.000 litri, care a luat foc, spun pompierii.

Timp de aproximativ 10 minute, a fost decuplat curentul pentru aproximativ 30% din populaţia oraşului, fiind afectaţi 23.295 de consumatori.

La locul intervenţiei s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, doi ofiţeri, 20 de subofiţeri şi o ambulanţă SMURD din cadrul celor două detaşamente de pompieri din Timişoara.

După o intervenţie care a durat aproximativ trei ore şi jumătate, focul a fost stins, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit.

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.