Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, într-un vagon al unei garnituri de tren dezafectate şi care fusese tras pe o linie secundară, iar în scurt timp focul s-a extins şi la alte vagoane, la ora transmiterii acestei ştiri mai multe echipaje de pompieri încercând să stingă flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat”, din judeţul Timiş, mai multe echipaje au fost trimise la Gara de Nord din Timişoara, unde un incendiu a izbucnit la un vagon al unei garnituri dezafectate.

Sursele citate au arătat că garnitura se afla pe o linie secundară şi că, iniţial, focul a pornit la un vagon, apoi s-a extins şi la alte două sau trei vagoane.

Fumul gros care iese din vagoanele cuprinse de flăcări pot fi observate de la o distanţă de câţiva kilometri, inclusiv în afara Timişoarei.

După stingerea incendiului, pompierii vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii acestuia.

Este cunoscut faptul că în vagoanele dezafectate din Gara de Nord din Timişoara îşi găsesc adeseori adăpost oameni ai străzii, iar pompierii nu exclud ca din cauza lor să fi izbucnit incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.