Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la hala agroalimentară din Piaţa Cetate din Oradea, peste 50 de pompieri militari intervenind pentru stingerea acestuia. Cauza incendiului urmează să fie stabilită

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 2.00, la hala agroalimentară din Piaţa Cetate din municipiul Oradea fiind trimişi peste peste 50 de pompieri militari.

”În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafaţă de aproximativ 1.600 de metri pătraţi. (...) Timp de aproximativ două ore si 35 de minute, 56 de pompieri militari coordonaţi în teren de inspectorul şef, colonel Caba Sorin Mihai, au acţionat cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi trei autoscări pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv pentru protecţia unei alte hale situate în apropiere şi a tarabelor din piaţă”, arată sursa citată.

FOTO: ISU Bihor
FOTO: ISU Bihor

Incendiul a fost stins în jurul orei 4.30, echipajele acţionând în continuare, şi sâmbătă dimineaţă, pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Cauza probabilă de producere a incendiului urmează să fie stabilită.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.