Un incendiu puternic a izbucni, miercuri, la un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe din Timişoara, aflat lângă Spitalul Judeţean. Flăcările s-au extins la balconul apartamentului vecin, iar zece oameni aflaţi în imobil s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flăcările au cuprins, miercuri, apartamentul unui bloc de locuinţe din Timişoara situat la etajul al doilea, pe strada Arieş de lângă Spitalul Judeţean din Timişoara.

Zona a fost asigurată de forţele de intervenţie, mai ales că aceasta e foarte circulată, la parterul blocului cu mai multe etaje fiind magazine şi agenţii bancare.

”ISU Timiş intervine pentru lichidarea unui incendiu la un apartament de pe strada Arieş, din Timişoara. Se intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 19 subofiţeri”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş. 

Zece persoane, aflate în imobil s-au autoevacuat, din cauza fumului gros. 

”Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la balconul apartamentului. Au ars elementele combustibile din balcon, inclusiv geamul şi s-a degradat tencuiala din apartament. Incendiul s-a extins parţial şi la balconul de la apartamentul vecin”, au mai transmis pompierii.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit focul, cauza urmand să fie stabilită după stingerea incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.