Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la acoperişurile a două imobila din oraşul Voluntari, pompierii intervenind timp de aproximativ trei ore pentru a stinge flăcările. O persoană expusă la fum a primit îngrijiri medicale, fiind apoi transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit, după miezul nopţii de luni spre marţi, la acoperişurile a două imobile, situate pe strada Cugetării din oraşul Voluntari.

Acolo s-a intervenit cu nouă autospeciale de stingere, o autoscară, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, în sprijinul pompierilor militari au intervenit şi trei echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Voluntari.

O persoană, expusă la fum, a avut nevoie de îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la spital, precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul s-a manifestat violent, cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi şi a fost stins în jurul orei 3.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.