Un incendiu s-a produs la uscătoria unui bloc din municipiul Constanţa, iar nouă persoane au fost evacuate. O femeie a fost intoxicată cu fum, iar alta a suferit un atac de panică, ambele refuzând transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, la un incendiu izbucnit în uscătoria unui bloc de pe bulevardul 1 Mai din Constanţa. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri.  
Au fost evacuate nouă persoane, dintre care patru femei, trei bărbaţi şi doi copii. 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
O femeie de aproximativ 70 de ani, intoxicată cu fum, a primit îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
De asemenea, cadrele medicale ale unui echipaj SMURD au asistat medical o femeie de aproximativ 60 de ani, cu atac de panică.
Ambele femei au refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.