Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un transformator din incinta unei fabrici de îmbrăcăminte din oraşul Calafat, echipajele de pompieri intervenind şi lichidând focul. Hala de producţie nu a fost afectată şi în urma incendiului nimeni nu a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Detaşamentul de Pompieri Calafat a intervenit, duminică seară, cu trei autospeciale de lucru  cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un transformator electric de înaltă tensiune din incinta unei societăţi comerciale din Calafat. 
Surse locale au declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit la o fabrică de îmbrăcăminte. Transformatorul este amplasat în afara halei de producţie, astfel că nu a fost afectată şi clădirea. 
La faţa locului au fost chemate echipaje de la furnizorul de electricitate, care au oprit alimentarea cu energie electrică a fabricii. Focul a fost stins, fără a se înregistra victime.
La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de pompieri se află la faţa locului pentru a se asigura că focul nu se reaprinsd în tubulatura transformatorului. Cauza incendiului nu a fost însă stabilită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.