Pompierii argeşeni intervin luni, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un service auto din municipiul Curtea de Argeş. Focul s-a extins pe o suprafaţă de mie de metri pătraţi, cuprinzând şi o secţie de vopsitorie, în care se aflau câteva butelii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit la un service situat pe strada Albeşti municipiul Curtea de Argeş. Potrovit ISU Argeş, flăcările s-au extins la o clădire pe  suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi , incendiul manifestându-se cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.
În zona de vopsitorie se aflau câteva butelii care puteau provoca o explozie, însă pompierii au acţionat pentru răcirea lor şi le-au scos din zona afectată, precizează sursa citată. 
Primele date arată că nu sunt victime în urma incendiului.
La ora transmiterii acestei ştiri, focul a fost izolat, iar pompierii intervin pentru stingerea focarelor care s-ar putea reaprinde.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.