Un incendiu violent a izbucnit, marţi, în incinta unui service auto din municipiul Câmpina, focul cuprinzând o hală în care se află anvelope şi acumulatori auto. Şapte autospeciale ale ISU Prahova intervin pentru stingerea focului, operaţiunea fiind dificilă întrucât există riscul ca acumulatorii să explodeze la temperaturi foarte ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, focul a izbucnit la un service auto din apropierea autogării din Câmpina, la o hală în care sunt depozitaţi acumulatori auto şi anvelope.

Întrucât la temperaturi foarte ridicate acumulatorii pot exploda şi în condiţiile în care firele de tensiune ale reţelei electrice se află foarte aproape de hala cuprinsă de incendiu, la faţa locului au fost solicitaţi să intervină reprezentanţi ai companiei de electricitate, care să opreasă alimentarea cu energie electrică în zonă.

Şapte autospeciale de intervenţie au fost trimise pentru stingerea incendiului.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, nu există riscul ca incendiul să se extindă la imobilele din apropiere. În clădirea cuprinsă de flăcări nu se aflau autovehicule la ora izbucnirii incendiului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.