Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la un fast-food dintr-o piaţă agro-alimentară din municipiul Timişoara, fără ca vreo persoană să fie rănită, pompierii intervenind cu trei autospeciale pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratuui pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Bogdan Mutu, un incendiu a izbucnit la un fast-food aflat într-o piaţă agro-alimentară de pe Calea Aradului din Timişoara.

”La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat, pe întreaga suprafaţă a clădirii. Ne-am deplasat cu trei autospeciale cu apă şi spumă, un ofiţer şi zece subofiţeri. S-a acţionat pentru lichidarea şi localizarea incendiului. A ars fast-food-ul în totalitate, aproximativ o sută de metri pătraţi şi a fost salvată o masină din imediata apropiere a fast-food-ului şi staţia de autobuz de lângă acesta. Nu au fost victime”, a declarat Mutu.

Conform sursei citate, cauza incendiului este ”de natură electrică”.

Incendiul a fost anunţat de către locatarii din blocurile aflate în apropierea pieţei agro-alimentare, care au fost treziţi de zgomot şi de flăcările înalte de câţiva metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.