Un incendiu a fost detectat, sâmbătă, de instalaţia de semnalizare, pe un coridor din subsolul Spitalului Judeţean din Timişoara, focul fiind stins de personalul unităţii medicale. Urmează ca inspectorii ISU să facă un control la unitatea sanitară, privind respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit la Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean din Timişoara. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”La subsolul Spitalului de Urgenţă Judeţean Timiş - Secţia Ortopedie, a izbucnit un incendiu la salteaua unui pat aflat pe coridor. Incendiul a fost detectat şi semnalizat de instalaţia de detectate, semnalizare şi avertizare incendiu (IDSAI)”, anunţă, sâmbătă, ISU Timiş.  

Incendiul a fost lichidat de către personalul de la locul de muncă (paznicul şi electricianul de serviciu).  

”În urma incendiului a ars salteaua patului şi a fost afectată zugrăveala pe un perete şi un corp de iluminat”, transmite ISU Timiş. 

Pompierii precizează că nu au fost apeluri către ISU Timiş cu privire la acest incident. 

”La locul evenimentului s-a deplasat o autospecială de Primă Intervenţie şi Comandă APIC  şi 3 subofiţeri pentru executarea unei recunoaşteri şi va urma un control referitor la respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor”, mai transmite ISU Timiş. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.