Un incendiu puternic a izbucnit, duminică după-amiază, la o şcoală din judeţul Tulcea, la faţa locului deplansându-se mai multe echipaja de pompieri. O persoană a avut nevoie de îngrjiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică după-amiază, la un incendiu izbucnit la şcoala gimnazială din comuna Dorobanţu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi zece subofiţeri de la Secţia de pompieri Măcin, iar Detaşamentul de pompieri Tulcea a trimis în sprijin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi opt subofiţeri.

La momentul când au ajuns echipele de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă. O persoană a primit îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică.

La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.