Un incendiu a afectat, miercuri, clădirea unei şcoli din localitatea Baba Novac, judeţul Satu Mare, fiind distrus parţial acoperişul şi mobilierul dintr-o sală de clasă. Pompierii afirmă că focul ar fi fost pus intenţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, un incendiu a izbucnit, miercuri, la şcoala veche din localitatea Baba Novac, acolo intervenind 3 autospeciale de stingere cu apa şi spumă cu 11 subofiţeri şi SVSU Ardud cu o autospecială de stingere.

"Cauza probabilă de producere a incendiului este o flacără - acţiunea unei persoane iresponsabile", a precizat sursa citată.

În incendiu au ars construcţia din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi şi mobilierul dintr-o sală de clasă.

De asemenea, s-au degradat geamurile, o uşă, pereţii şi tavanul dintr-o sală de clasă şi ţiglă de pe acoperiş pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.