Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la subsolul Casei Ştiinţei din Râmnicu Vâlcea, iar clădirea, unde mai multe etaje funcţionează în regim de hotel şi unde erau înregistrate 28 de persoane, a fost inundată de fum. Un bărbat şi fetiţa sa, în vârstă de doi ani, au fost evacuaţi de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, incendiul a izbucnit la subsolul Casei Ştiinţei Ostroveni, la deşeuri, într-un spaţiu închis. Focul a cuprins circa 300 de metri pătraţi, iar fumul a inundat întreaga clădire, care funcţionează în regim de hotel la etajele 6, 7 şi 8.

Pompierii militari au ajuns acolo cu 7 autospeciale, iar SAJ cu două ambulanţe.

În camerele de cazare erau înregistrate 28 de persoane, iar la nivelul superior funcţionează un dispecerat taxi cu 3 angajaţi.

Conform sursei citate, toate aceste persoane s-au autoevacuat, excepţie făcând un bărbat şi fetiţa lui de doi ani, care au fost evacuaţi de pompieri. Fetiţa a fost preluată de echipajele SAJ pentru investigaţii suplimentare, dar tatăl a refuzat investigarea medicală.

Incendiul a fost stins lichidat, iar pompierii au făcut verificări pentru a vedea dacă există eventuale victime.

"Până la stingerea incendiului, au ars elemente de mobilier, instalaţii electrice, tamplarie PVC, izolaţie fonică, proiectoare, panouri. Cauza probabilă a produceii incendiului este în curs de stabilire", a transmis ISU Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.