Un incendiu a izbucnit, miercuri, la acoperişul unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin, iar zece persoane care se aflau pe casa scării au fost evacuate de pompieri. Alţi zece locatari au ieşit singuri din clădire. Incendiul a pornit după ce o lampă cu combustibil gazos a fost folosită la lucrări de reparaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cu puţin timp în urmă, patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de intervenţie la înălţime şi trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la acoperişul unui bloc de locuinţe, situat pe strada Walter Mărăcineanu din municipiul Drobeta Turnu-Severin. La locul evenimentului, a fost mobilizată şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
Focul s-a manifestat pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi.
 
”Salvatorii au intervenit de urgenţă pentru limitarea şi stingerea incendiului, care s-a manifestat la smoală şi material lemnos, pe o suprafaţă de circa 60 mp. Pompierii militari au evacuat 10 persoane, aflate pe casa scării, iar alte 10 persoane s-au autoevacuat. Din fericire, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale”, a precizat ISU Mehedinţi.
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea unei lămpi cu combustibil gazos fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.