Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, în restaurantul complexului turistic Poiana Lupului, unde în fiecare vară se organizează Festivalul de jazz de la Gărâna. La ora actuală, pompierii din Caraş-Severin intervin pentru stingerea flăcărilor, care s-au extins din cauza materialelor şi elementelor de construcţie din lemn şi au distrus localul în proporţie de 80 la sută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de marţi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat al judeţului Caraş- Severin, un incendiu puternic a izbucnit în Poiana Lupului, din Gărâna, la restaurantul complexului turistic unde vara se organizează Festivalul de jazz.

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa s-au deplasat de urgenţă în Poiana Lupului (Gărâna) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurant. Echipajele de pompieri militari şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Brebu Nou şi Văliug intervin pentru stingerea incendiului care se manifestă generalizat şi violent la întreaga construcţie”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit aceleiaşi surse, extinderea flăcărilor la întreg restaurantul a fost favorizată de materialele de construcţie din lemn ale localului respectiv.

"Preponderenţa materialelor şi elementelor de construcţie din lemn au favorizat arderea intensă, restaurantul fiind afectat în proporţie de aproximativ 80 la sută”, se precizează în comunicat.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.