Un incendiu a izbucnit, luni, la un autobuz aflat la dezmembrare în Autogara Rahova din Capitală, nicio persoană nefiind rănită. Pompierii au localizat incendiul şi au intervenit cu două autospeciale cu apă, fără a fi necesară evacuarea persoanelor aflate în autogară, reuşind să stingă flăcările în jurul orei 12.00, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 11.20, la faţa locului fiind trimise două autospeciale cu apă şi spumă şi o maşină de descarcerare.

Din primele informaţii rezultă că, în timp ce se lucra la dezmembrarea autobuzului, aflat în spatele Autogării Rahova, pe Şoseaua Alexandriei, au luat foc materiale aflate în interiorul acestuia, a precizat Adrian Marin.

Nicio persoană nu a fost rănită şi nu a existat riscul să se extindă flăcările, iar pentru stingerea incendiului nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor din autogară.

Incendiul a fost stins în jurul orei 12.00, a mai spus Adrian Marin. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.