Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-un apartament dintr-un bloc din Târgu Mureş, manifestându-se cu degajări mari de fum. Peste 30 de locatari au ieşit din clădire, fiind evaluaţi de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit într-un apartament de etajul I al unui bloc cu patru etaje de pe strada Aleea Săvineşti din municipiul Târgu Mureş.

Potrivit ISU Mureş, s-au evacuat 31 de locatari, evaluaţi de echipajele medicale ce încadrează autospeciala de transport personal şi victime multiple. Acolo au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecial de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, autospeciala de salvare de la înălţimi şi o autospeciala de primă intervenţie şi comandă.

Incendiul a fost lichidat. 

”La momentul izbucnirii incendiului, doi locatari aflaţi în interiorul apartamentului incendiat s-au autoevacuat, fiind preluaţi de echipajele medicale, atribuindu-li-se cod verde. Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 17 mp. Acesta s-a manifestat cu degajări mari de fum, echipajele acţionând pentru ventilarea tuturor apartamentelor şi pentru identificarea şi lichidarea eventualelor focare ascunse”, a precizat sursa citată.

Cauza şi împrejurările producerii incendiului urmează să fie stabilite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.