Un incendiu cauzat de o candelă lăsată nesupravegheată a izbucnit, vineri, într-un bloc de locuinţe din zona de sud a municipiului Ploieşti. Pompierii au scos din unul dintre apartamente un bătrân care a suferit arsuri pe faţă şi antebraţe. Casa scării a fost inundată cu fum, însă nu a fost necesară evacuarea locatarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul, despre care pompierii au stabilit că a fost provocat de o candelă, a avut loc, vineri dimineaţă, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Făt Frumos din Ploieşti. Persoana care a sunat la 112 a anunţat că în unul dintre apartamente este posibil să se afle un om.
 
Echipajele de salvatori au constatat că exista o degajare de fum la nivelul unui apartament situat la etajul 2, fiind inundată cu fum casa scării. 
 
”În cel mai scurt timp, pompierii au procedat la evacuarea fumului de pe casa scării şi au pătruns în apartament unde se afla victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 85 ani. Acesta a fost extras şi preluat de către echipajul medical, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la faţa locului”, informează ISU Prahova. 
 
Bătrânul a suferit arsuri de gradele I şi II pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate antebraţele şi faţa. Acesta a fost găsit conştient, fiind preluat de către un echipaj medical şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. 
 
Incendiul a fost lichidat în scurt timp, iar fumul evacuat atât din apartament, cât şi din casa scării, fără a fi nevoie ca locatarii să fie evacuaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.