Un incendiu a izbucnit, duminică seară, într-un apartament dintr-un bloc din Piteşti, acesta fiind provocat de un bărbat care a dat foc mai multor bunuri. Iniţial, bărbatul a refuzat să le deschidă echipelor de intervenţie, iar apoi a ieşit cu un cuţit, fiind imobilizat de un poliţist. Pompierii au stins flăcările care erau în zona unui furtun de gaze, dar între timp aproximativ 20 de locatari ai blocului au fost evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a fost anunţat, duminică seară, despre producerea unui incendiu în bucătăria unui apartament din cartierul Prundu, municipiul Piteşti, pompierii intervenind cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD

"Flăcările se manifestau în zona unui furtun de gaze, atât la izolaţia acestuia, cât şi la o hotă, un corp de mobilier şi preparatul care era pe aragaz. Incendiul a fost localizat şi lichidat răpit de către pompieri inainte să se extindă la întregul apartament", a transmis ISU Argeş.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este "acţiunea unor persoane iresponsabile", mai exact un bărbat ar fi dat foc bunurilor.

"În seara acestei zile, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi provocat distrugeri şi un incendiu în apartamentul situat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Piteşti", au arătat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş.

Acolo a ajuns şi un echipaj mixt, alcătuit din poliţist şi jandarm, iar poliţistul a urcat împreună cu pompierii la uşa apartamentului, însă bărbatul a refuzat iniţial să deschidă.

Până la înlăturarea stării de pericol, aproximativ 20 de locatari au fost evacuaţi.

"Ulterior, în timp ce pompierul a coborât pentru a opri gazele, bărbatul a ieşit cu un cuţit în mână. În aceste împrejurări, poliţistul a intervenit şi l-a imobilizat pe bărbat, iar ulterior l-a condus la echipaj", a precizat Poliţia Argeş.

Ulterior, bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru investigaţii de specialitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.