Un incendiu puternic a izbucnit luni după amiază în apropierea fostei rafinării Astra din municipiul Ploieşti, o cantitate mare de fum negru degajându se după ce deşeuri din cauciuc şi plastic au luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii prahoveni intervin luni după amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit în zona de Sud a oraşului Ploieşti,  în apropierea fostei rafinării Astra. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova,  Raluca Vasiloae,  deşeuri din cauciuc şi plastic ard pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi,  fără a exista pericol de propagare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În schimb,  din cauza materialelor care ard se degajă mult fum. 

La ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost localizat şi pompierii acţionează pentru lichidare.

Şi la jumătatea lunii mai a avut loc un incendiu pe platforma fostei rafinării Astra, atunci arzând reziduuri petroliere pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.