Un incendiu a izbucnit, miercuri, în subsolul Colegiului ”Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara, într-o încăpere în care erau depozitate materiale inflamabile. Peste opt sute de elevi s-au autoevacuat, iar doi profesori s-au intoxicat cu fum, primind îngrijiri medicale de la echipajele sosite la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a pornit, miercuri, la subsolul Colegiului ”Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara.

”Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Hunedoara au acţionat pentru stingerea unui incendiu produs în subsolul unităţii de învăţământ într-o încăpere în care erau depozitate materiale uşor inflamabile, mai exact hârtie şi deşeuri de cauciuc. Până la sosirea echipajelor de pompieri toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

În total, s-au autoevacuat 807 elevi, 32 profesori, 6 personal auxiliar şi 7 personal administrativ. Un profesor şi o profesoară au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, care au suferit intoxicaţii uşoare cu fum. Ei au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ şi transportati la UPU Hunedoara pentru investigaţii suplimentare”, au mai transmis pompierii.

Incendiul a fost lichidat în câteva minute de pompierii hunedoreni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.