Un incendiu a izbucnit în Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei, zona Cheile Tasnei, într-o zonă greu accesibilă. Pompierii au chemat în ajutor un elicopter care să execute, pentru început, misiuni de recunoaştere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, un început de incendiu a fost observat în Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei, zona Cheile Tasnei.
 
”Pentru asigurarea şi supravegherea zonei, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul subunităţii Baia de Aramă, dar şi lucrători ai Ocolului Silvic Tarniţa, precum şi rangerii de la Parcul Domogled. Întrucât incendiul se manifestă într-o zonă inaccesibilă personalului de intervenţie, a fost solicitat sprijinul unei aeronave pentru executarea unei misiuni de recunoaştere”, transmite ISU Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.