Un incendiu a cuprins, sâmbătă seară, mai multe autovehicule dezafectate aflate în curtea Regiei de Transport public din Craiova. Focul, care a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit la un motor, a distrus patru autobuze şi 11 autoturisme. Incendiul a fost lichidat în urma unei intervenţii care a durat aproximativ o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, incendiul a pornit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor al unui autovehicul parcat în curtea de pe Calea Severinului din Craiova.
Focul a cuprins patru autobuze – două autobuze dezafectate in totalitate şi alte două dezafectate în proporţie de 50% - precum şi 11 autoturisme abandonate şi ridicate de pe domeniul public, parcate in imediata apropiere.
 
Patru echipaje de stingere au intervenit, iar la sosirea acestora focul se manifesta violent.
După o intervenţie de o oră, incendiul a fost lichidat.
Nimeni nu a fost rănit, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.