Un incendiu a izbucnit marţi în cartierul Chitila din Capitală, unde două case au ars, iar pentru că focul ameninţa să se propage şi la un bloc din imediata apropiere, locatarii acestuia au fost evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă P+1+M din Şoseaua Chitilei, sector 1.  Primele forţe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporţie această clădire şi s-a extins la o altă locuinţă P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga şi la un bloc de tip P+3. Au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc, 22  de persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără a avea probleme deosebite”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov. 
 Suprafaţa totală afectată de incendiu este de 400 metri pătraţi.
 La aceasrtă oră, incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuinţe şi anexele acestora sunt lipite între ele. 
 La intervenţie au fost utilizate 14 autospeciale de stingere, 2 ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare, două autoscări. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.