Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în fondul forestier al localităţii Azuga, judeţul Prahova, manifestându-se între Valea Stevia şi Unghia. Accesul pompierilor este extrem de dificil, aceştia fiind nevoiţi să se deplaseze pe jos o distanţă foarte mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Prahova intervin, sâmbătă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fondul forestier.

Focul se manifestă între două văi, respectiv Valea Stevia şi Unghia, din localitatea Azuga, intr-o zonă greu accesibilă echipajelor de intervenţie.

”La locul evenimentului au fost mobilizate trei autospeciale de primă intervenţie si comandă, un autocamion de intervenţie, o şenilată şi o motopompă. Echipajele şi mijloacele se vor deplasa până la Cabana Trifoi, iar pompierii vor continua terestru pana la locul intervenţiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Aceasta a anunţat, de asemenea, că a fost constituit un Punct de Comandă Avansat la Păstrăvaria din Azuga. La acţiune participă lucrători din cadrul Primăriei şi ai Ocolului silvic.

Deocamdată, nu se ştie suprafaţa afectată, nici cauza incendiului.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de pompieri se îndreaptă către locul intervenţiei şi au o distanţă mare de mers pe jos, a mai precizat Raluca Vasiloae.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.