Un incendiu a izbucnit, joi, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Giurgiu, manifestându-se cu degajări mari de fum. Douăzeci de locatari au ieşit singuri din imobil sau au fost ajutaţi de pompieri, care au stins flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit, joi dimineaţă, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu, vecinii fiind cei care au sunat la 112.

Acolo au ajuns pompierii cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o descarcerare, două ambulanţe SMURD şi SAJ, dar şi echipaje de Poliţie.

”Proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul nu a fost găsit la domiciliu. 20 de persoane s-au autoevacuat sau au fost ajutate de pompieri să iasă de pe scară. Din fericire, acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum şi au acţionat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă”, a transmis ISU Giurgiu.

În urma incendiului au ars mobilier şi articole textile şi s-au deteriorat tâmplăria, pereţii şi tavanele locuinţei. De asemenea, au fost afectate cabluri electrice, geamul de la dormitorul vecinilor de la etajul 1 şi tâmplăria PVC de la o fereastră, la etajul 2.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de fumatul în locuri neprotejate corespunzător, au afirmat pompierii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.