Un turist aflat cu cortul pe Valea Cerbului din Masivul Bucegi a fost atacat de un urs, miercuri dimineaţă, fiind rănit la o mână. Este a treia oară, în ultimele două zile, când urşii atacă oameni aflaţi în zona Munţilor Bucegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, din Câmpia Turzii, se afla împreună cu un alt bărbat în cort, pe Valea Cerbului, o zonă intens populată de turişti în această perioadă a anului.

Miercuri dimineaţă, el a fost atacat de un urs, care l-a rănit uşor la o mână. Tânărul a fost dus la spital, dar nu a rămas internat.

Un atac similar s-a produs în aceeaşi zonă, în noaptea de luni spre marţi, când un alt turist a fost atacat de urs în cort, iar în seara aceleiaşi zile cinci turişti fugăriţi de o ursoaică pe drumul care face legătura între Vârful Omu şi Valea Cerbului au cerut sprijinul autorităţilor. Cu toţii au scăpat teferi, după ce şi-au abandonat bagajele, care au fost găsite răvăşite şi sfâşiate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.