Autorităţile din Galaţi au finalizat operaţiunea de contabilizare a staţiilor de carburant dezafectate din judeţ, fiind identificate 21 de astfel de obiective care ar fi trebuit neutralizate, însă nu s-a realizat acest lucru. Garda de Mediu Galaţi a dispus măsuri urgente de neutralizare a tancurilor de combustibili.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu, a dispus, la sfârşitul anului trecut, realizarea unei liste cu toate fostele benzinării din judeţ unde nu s-au neutralizat tancurile de combustibil. Comisarii Gărzii de Mediu Galaţi au făcut inventarul şi au găsit 21 de staţii de carburanţi dezafectate. Trei dintre acestea se regăsesc în municipiul Galaţi.

Garda de Mediu Galaţi a dispus luarea unor măsuri urgente de neutralizare a tancurilor de combustibili. Proprietarii fostelor benzinării au la dispoziţie 60 de zile pentru a lua măsurile necesare, iar în caz contrar vor fi sancţionaţi cu amenzi de până la 100.000 de lei.

La începutul lunii decembrie, anul trecut, o puternică deflagraţie s-a produs în subteran, la o fostă benzinărie de pe strada Frunzei din Galaţi, fiind avariate mai multe maşini parcate în zonă, dar şi un hotel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.