Trei maşini au fost implicate, luni, într-un accident rutier pe DN 1, la Otopeni, într-unul dintre autoturisme aflându-se principesa Sofia. Medicii au evaluat toate persoanele implicate, dar niciuna nu a avut nevoie de transport la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploieşti-Bucureşti, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Otopeni şi ai Serviciul Rutier Ilfov, context în care cei 3 conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

”La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital”, a mai transmis sursa citată.

Surse oficiale au precizat, pentru News.ro, că una dintre persoanele implicate era principesa Sofia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.