Un tânăr de 19 ani este cercetat de poliţiştii din Ilfov după ce a condus fără permis şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, fiind urmărit de aceştia. Autoturismul a fost oprit într-un final, iar şoferul a fugit într-o pădure, unde a fost însă găsit şi încătuşat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Ilfov, în cadrul operaţiunii "Blocada", poliţiştii rutieri din Chitila au făcut semn să oprească şoferului unui autoturism care circula pe DNCB kilometrul 57 + 800, însă el şi-a continuat drumul.
 
”Imediat, poliţiştii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, acţiunea desfăşurându-se pe traseul Chiajna-sectorul 6-Chiajna, comuna Bacu-comuna Săbăreni şi DN 7, unde, în urma relaţionării cu poliţiştii rutieri din Buftea, care au folosit dispozitivul de oprire forţată, s-a reuşit oprirea autoturismului. Conducătorul auto a părăsit autovehiculul, fugind în Pădurea Râioasa, unde a fost imediat prins, imobilizat şi încătuşat de poliţiştii rutieri din Chitila”, a arătat sursa citată.
 
Şoferul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, iar în urma verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tânărul a fost testat cu aparatele din dotare privind prezenţa în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative pentru ambele testări.
 
Poliţiştii rutieri din Chitila au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru conducere pe drumurile publice a unei vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.