Un incendiu a izbucnit, marţi, la o vilă din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, pompierii care intervin pentru stingerea flăcărilor reuşind să scoată din casă o femeie care era în stop cardio-respirator, aceasta fiind resuscitată de echipajul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Prutului din Voluntari, pompierii intervenind cu cinci autospeciale cu apă şi sumă, un echipaj SMURD şi o maşină de descarcerare.

Pompierii au reuşit să scoată din casă o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a suferit arsuri şi este în stop cardio-respirator, paramedicii SMURD încercând să o resusciteze.

În sprijinul pompierilor de la ISU au fost trimise două autospeciale de stingere de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din Voluntari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.