Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv, joi, după ce a acostat pe o stradă din oraşul Otopeni o femeie pe care a ameninţat-o cu cuţitul, pentru a o determina să meargă cu el într-un loc retras pentru a întreţine relaţii sexuale. Victima a reuşit să fugă şi a anunţat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătoria Buftea a emis, joi, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele bărbatului acuzat de agresiune sexuală. 
 
Conform datelor furnizate, joi, de Poliţia judeţeană Ilfov, fapta a avut loc marţi seară. În jurul orei 23:44, o tânără a sunat la 112, reclamând că a fost ameninţată de o persoană care avea un cuţit.
 
”Poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 23:40, apelanta, în timp ce se afla pe o stradă din Otopeni, ar fi fost constrânsă fizic prin ameninţare cu un cuţit, de către un bărbat, pentru a se deplasa împreună cu acesta, pe o stradă secundară, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, însă persoana vătămată a reuşit să fugă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov. 
 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii oraşului Otopeni, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.