Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, nu s-a confirmat, iar societatea transmite că vor exista întârzieri la livrarea coletelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii SRI au transmis, marţi, că ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, nu s-a confirmat.

Reprezentanţii societăţii au precizat că vor exista întârzieri la livrarea coletelor. 

”Vor exista întârzieri în preluarea şi procesarea apelurilor telefonice şi a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expediţiilor. Revenim cu informaţii pe măsură ce situaţia suferă modificări. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a transmis, pe pagina de Facebook, societatea. 

Potrivit IGPR, marţi, la ora 07:38, directorul Fan Courier a primit un mail prin care era înştiinţat că va primi un colet care va exploda la ora 11.00, în comuna Ştefăneşti/ Voluntari.

”La faţa locului s-a deplasat grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraş Voluntari, grupa pirotehnică din cadrul IGPR şi un echipaj SRI”, a transmis IGPR.

Activitatea unităţii a fost oprită - atât a persoanelor de la birouri, cât şi a angajaţilor din zona depozitului, iar clădirea a fost evacuată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.