Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă spune că din cisterna răsturnată pe Autostrada Soarelui sunt scurgeri de kerosen, dar nu există pericol de explozie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt scurgeri de kerosen însă nu prezintă un pericol pentru echipajele de intervenţie şi participanţii la trafic", au precizat reprezentanţii IGSU pentru News.ro. 

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, care acţionează cu perdea de apă pentru diluarea eventualilor vapori inflamabili. Reprezentanţii IGSU au mai precizat că şoferul cisternei este în siguranţă, aflându-se în afara zonei de intervenţie.

Cisterna încărcată cu kerosen s-a răsturnat în afara şoselei, miercuri după-amiază, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală. 

La această oră, circulaţia este oprită pe ambele sensuri ale autostrăzii, pentru a se permite transborbordarea combustibilului. Traficul a fost deviat astfel: pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostradă, iar pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.