Poliţiştii din Iaşi caută, miercuri seară, un şofer care conducea un autoturism neînmatriculat şi care a oprit iniţial la semnalul poliţiştilor, după care a demarat în trombă. Poliţiştii plecaţi în urmărirea sa au tras două focuri de armă în aer, însă bărbatul şi-a continuat fuga, abandonând autoturismul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Iaşi, miercuri seară, în jurul orei 18:00, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au făcut semn de oprire şoferului unui autoturism, care circula dinspre Podu Iloaiei către Leţcani. 
 
”Poliţiştii aflaţi în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulaţie. Iniţial, şoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieşirea din localitatea Leţcani a acroşat un alt auto, iar şoferul a coborât şi a fugit. Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical”, informează IPJ Iaşi.
 
În condiţiile în care nici după folosirea armamentului de către poliţişti şoferul nu a oprit, oamenii legii au început căutările. La verificări participă şi un câine de urmă. Autoturismul abandonat de re şoferul fugar a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării verificărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.