Poliţiştii din Iaşi au făcut, miercuri, percheziţii la persoane suspectate că au luat parte la un scandal, la ieşirea dintr-un club. Trei bărbaţi şi două femei au fost duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a transmis, m iiercuri, IPJ Iaşi.

Sursa citată a precizat cănfracţiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie, în jurul orei 04.00, la ieşirea dintr-un club din municipiul Iaşi, în urma unui conflict spontan.

”Cinci persoane, dintre care trei bărbaţi şi două femei au fost conduse la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări”, au mai precizat poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.