Patru persoane, inclusiv doi minori, au fost reţinute pentru trafic de droguri, în urma a cinci percheziţii domiciliare desfăşurate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 26 septembrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc. Din cercetări a reieşit că, în perioada august - septembrie 2023, două persoane bănuite minore ar fi comercializat, în mod repetat, canabis, consumatorilor din municipiul Iaşi, individual sau cu sprijinul altor trei. Comunicarea cu clienţii, preponderent minori, s-ar fi realizat prin intermediul unor aplicaţii online şi a reţelelor de socializare, ulterior, tranzacţiile ar fi fost realizate direct”, anunţă DIICOT.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1,22 kilograme de canabis, cântare electronice de mare precizie, grindere, laptopuri, 23.470 de lei şi 1.120 de euro.

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus reţinerea faţă de 4 persoane, pentru 24 de ore, dintre care doi minori, precum şi măsura controlului judiciar, faţă de o persoană.

În cursul zilei de miercuri,, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă a celor 4 reţinuţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.