O femeie de 30 de ani din judeţul Iaşi a fost arestată preventiv, după ce a lovit-o cu pumnii pe mama concubinului său, deşi împotriva ei fusese emis un ordin de protecţie care prevedea să păstreze o distanţă minimă faţă de victimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Iaşi a anunţat duminică faptul că o femeie a fost arestată preventiv pentru nerespectarea unui ordin de protecţie şi violenţă în familie.
Femeia în vârstă de 30 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a deplasat la domiciliul mamei concubinului său, din comuna ieşeană Vlădeni, unde a provocat scandal şi pe care a lovit-o cu pumnii în zona feţei.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că la data de 10 februarie 2023, Judecătoria Iaşi a emis un ordin de protecţie faţă de agresoare, prin care s-a dispus evacuarea din locuinţa victimei, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă faţă de victimă şi locuinţa acesteia.
Iniţial, femeia a fost reţinută pentru săvârşirea infracţiunilor de „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie” şi „violenţă în familie”.
Ea a fost adusă ulterior în faţa instanţei, iar judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.