O femeie de 68 de ani a murit, joi, în clădirea Primăriei Iaşi, unde venise să rezolve o problemă de natură fiscală, ea suferind de unele afecţiuni cardiace.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a venit, joi, la sediul primăriei ieşene, fiind îndrumată de un poliţist local către etajul unu al clădirii. Ea s-a aşezat pe scaun, iar la un moment dat i s-a făcut rău.

"Angajaţii din cadrul Compartimentului Registratură Persoane Fizice al Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni au auzit scaunul căzând şi, împreună cu mai mulţi contribuabili aflaţi în incintă, au intervenit în ajutorul femeii. Întrucât aceasta nu răspundea ajutorului oferit, un contribuabil a început să realizeze manevre de resuscitare, anume masaj cardiac. În acelaşi timp a fost apelat numărul unic de urgenţe 112 în vederea anunţării evenimentului”, se arată într-un comunicat al Primăriei Iaşi.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat resuscitarea femeii timp de 40 de minute, dar în final a fost declarat decesul acesteia.

O vecină care o însoţea pe femeia respectivă a spus că aceasta avea antecedente medicale, ea suferind de afecţiuni cardiace.

Poliţiştii ieşeni au demarat cercetări în acest caz.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.