O femeie în vârstă de 50 de ani a fost recuperată de pompieri, vineri, după ce a căzut cu ATV-ul într- o râpă adâncă de 10 metri. Ea este conştientă, fiind evaluată de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc la Coropceni.

ISU Iaşi a anunţat că o femeie s-a răsturnat cu ATV-ul într-un şanţ, la o adâncime de aproximativ 10 metri, acolo deplasându-se două autospeciale de intervenţie şi un echipaj medical de la SAJ Iaşi cu medic.

FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

Echipajele de intervenţie au constatat că accesul către victimă este foarte dificil, dar aceasta este conştientă. La locul intervenţiei a fost trimis şi elicopterul de salvare aeriană.

”Persoana, femeie în vârstă de 50 de ani, a fost scoasă de către echipajele de intervenţie şi este evaluată medical de echipajele medicale sosite la locul accidentului”, a arătat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.