Doi cetăţeni cubanezi au fost prinşi de poliţiştii de frontieră ieşeni la scurt timp după ce au trecut râul Prut cu o barcă pneumatică, ei declarând că intenţionau să ajungă în Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, doi cetăţeni cubanezi, de 22 ani şi 27 de ani, care au traversat râul Prut cu ajutorul unei bărci pneumatice.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Cele două persoane originare din Cuba au fost prinse în zona localităţii Golăeşti, poliţiştii utilizând tehnici specifice de supraveghere care funcţionează pe principiul termoviziunii.
 
Fugarii le-au spus poliţiştilor că intenţionau să ajungă în Spania la o rudă.
 
Tinerii originari din Cuba au fost predaţi autorităţilor de frontieră din Republica Moldova, în baza acordului de readmisie încheiat între România şi statul vecin. Ei sunt cercetaţi pentru tracere frauduloasă a frontierei de stat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.