Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru ultraj, după ce unul dintre ei a lovit doi poliţişti, iar celălalt a proferat ameninţări la adresa acestora. Incidentele au avut loc în contextul în care patrula de poliţie a intervenit în urma unui apel la 112 privind o faptă de distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de către Parchet, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, au propus arestarea preventivă, iar judecătorii eu emis mandate de arestare pre numele a doi bărbaţi inculpaţi pentru ultraj. 
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate
„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că: în data de 06.05.2024, în jurul orei 05:15, M.D. l-a lovit cu pumnul în zona capului pe agentul de poliţie C.G.B., ulterior lovindu-l cu palma peste ochi pe agentul de poliţie C.R.D., în timp ce aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu, ambele persoane vătămate suferind leziuni care au necesitat 1-2 zile îngrijiri medicale. În data de 06.05.2024, în jurul orei 05:20, G.C.M. i-a ameninţat cu acte de violenţă pe agenţii de poliţie C.G.B. şi C.R.D., în timp ce aceştia îşi exercitau atribuţiile de serviciu, spunându-le: „te omor!”, „vă tai!”, „C., dacă ajung la tine…”, provocându-le o stare de temere”, se arată în documentul citat. 
Reprezentanţi ai Parchetului au precizat pentru News.ro că faptele au avut loc în contextul în care cei doi agenţi interveniseră în urma unui apel la 112 prin care fusese reclamată distrugerea unui geam.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.