Doi bărbaţi din judeţul Iaşi sunt cercetaţi pentru infracţiunea de ameninţare, fiind plasaţi sub control judiciar, după ce l-au contactat prin apel video pe un bărbat dintr-o familie rivală căruia i-au spus că îl bat, îl omoară şi îi violează fiica în vârstă de patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit procurorilor cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, care instrumentează acest caz, cei doi inculpaţi şi bărbatul pe care aceştia l-au ameninţat fac parte din familii care au neînţelegeri mai vechi. Fapta de ameninţare a avut loc în seara zilei de 12 iulie. 
„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că pe fondul unui conflict mai vechi dintre membrii familiei Ş. şi cei ai familiei D., la data de 12.07.2023, în jurul orelor 22:00, prin intermediul unui apel video, inculpaţii D. R. zis P. şi D. F.–D.–G. zis B. au contactat persoana vătămată Ş. G. zis B., context în care l-au ameninţat pe acesta şi pe familia sa cu bătaia şi moartea, că vor intra peste el în casă şi îi vor viola fiica minoră de 4 ani, situaţie în care persoanei vătămate i-a fost creată o stare de temere”, se arată într-un comunicat al Parchetului.
Cei doi bărbaţi suspectaţi de comiterea infracţiunii de ameninţare au fost plasaţi sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.