Un bărbat dintr-o comună ieşeană a murit, iar soţia sa a fost dusă la spital, după ce s-au intoxicat cu gazele emanate de un generator pe benzină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medicul-coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că echipajele de prim-ajutor au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri în localitatea ieşeană Oţeleni, în cazul a două persoane intoxicate în urma expunerii la gazele emanate de un generator cu benzină. 
O femeie în vârstă de 41 de ani a fost găsită inconştientă, dar după ce i s-a administrat oxigen a fost transportată la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, fiind preluată de medicii de la UPU. Starea acesteia este stabilă.
Bărbatul este cel care a sunat la 112, însă ulterior el s-a întors în casă, fiind găsit în stop cardiorespirator. Medicii au declarat ulterior decesul acestuia.
„Bărbatul s-a întors în casă după doamnă, dar a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.