Un bărbat de 67 de ani a murit joi, în timp ce se afla la plaja Nicolina din municipiul Iaşi, după ce a suferit un infarct.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul venise de dimineaţă la plaja Nicolina, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Echipajul medical sosit de urgenţă la faţa locului a încercat să îl resusciteze, dar în final a constatat decesul. Bărbatul a suferit un infarct, el fiind cunoscut ca având probleme cardiace.
Poliţiştii ieşeni au demarat cercetări în acest caz.
"Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că unui bărbat i s-a făcut rău în timp ce se afla la plaja Nicolina din municipiul Iaşi. Ulterior, a fost constatat decesul bărbatului. A fost emisă ordonanţa de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.