Două maşini în care se aflau opt persoane s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 2, în judeţul Iaşi, trei dintre ocupanţii autoturismelor având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Accident rutier produs în localitatea Cristeşti. Sunt implicate 2 autoturisme cu 8 persoane, dintre care 3 persoane solicită asistenţă medicală, toate sunt conştiente”, a transmis, sâmbătă, ISU Iaşi

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului rutier, s-a constatat că sunt 3 victime implicate, din care o persoană este încarcerată, conştientă, iar 2 persoane solicită transportul la spital.

Centrul Infotrafic a precizat că persoana încarcerată este şoferul uneia dintre maşini şi se intervine pentru scoaterea sa din autoturism.

”Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei care se află la faţa locului, pentru efectuarea cercetărilor ce se impun”, a transmis Centrul Infotrafic.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.