Doi tineri au murit, iar un al treilea a fost rănit, într-un accident care a avut loc pe raza localităţii ieşene Alexandru Ioan Cuza. O maşină condusă de o persoană fără permis a intrat într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un gard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 în legătură cu un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localităţii Şcheia, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. 
Un autoturism a intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard. O persoană de 17 ani a fost rănită, iar alte două, de 15 şi 21 de ani, au decedat. Tânărul rănit a fost transportat în stare stabilă la spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi, cu fractură de claviculă.
În urma cercetărilor, a rezultat că tânărul care ar fi condus autoturismul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Autoturismul se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, şi ar fi fost sustras fără acordul proprietarului.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.