Opt autoturisme sunt blocate, duminică după amiază, pe drumuri din judeţul Ialomiţa, autorităţile intervenind pentru deblocarea drumurilor înzăpezite. Din cauza avariilor produse de viscol pe reţeaua de alimentare cu electricitate, peste 30.000 de consumatori nu au energie electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Opt autovehicule, în care se află 42 de persoane sunt blocate, duminică după amiază, la ora 14:00, pe drumuri din judeţul Ialomiţa. Maşinile au rămas înzăpezite pe raza localităţilor Griviţa, Feteşti, dar şi pe autostrada A2.
„În acest moment se acţionează cu prioritate pentru preluarea persoanelor blocate din autoturisme cu utilaje ale Drumurilor Naţionale şi Judeţene, forţe şi mijloace ale Ministerului Afacerilor Interne (ISU Ialomiţa, IPJ Ialomiţa, IJJ Ialomiţa) şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă ale primăriilor de pe raza judeţului Ialomiţa”, transmis oficialii ISU. 
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, duminică sunt în continuare închise traficului rutier 12 tronsoane rutiere. Este vorba despre A2 – Feteşti-Lehliu, DN 3B Făcăeni-Chirana, DN 21 Slobozia- Brăila, DJ 212 Ţăndărei- Feteşti, DN2C Buzău-Griviţa- Slobozia, DN 21A Bărăganu-Ţăndărei, DJ 212 Limita Brăila -Luciu, DJ 213 Luciu-Gura Ialomiţei-Chirana, DN 2A Manasia -Giurgeni, DJ 203 F Murgeanca-Griviţa, DJ 201 Albeşti-Slobozia şi DN 3A limită Călăraşi cu Feteşti.
Duminică, la ora 14:00, un număr de 31.147 de consumatori din acest judeţ sunt afectate de lipsa alimentării cu energie electrică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.